Unde inlocuiesti display-ul la un iPhone?

Atunci cand investesti intr-un telefon de cea mai buna calitate cum este Iphone 6 Plus 7 7 Plus 8 X sau un Iphone 5s, cu siguranta ai facut cea mai buna alegere, insa in cazul nefericit in care Iphone-ul tau are nevoie de o inlocuire de display depinde doar de tine sa faci alegerea corecta!

Geamul din sticla al Iphone-ului tau este cea mai sensibila parte a telefonului, asadar vom avea o grija sporita de touch-ul acestuia. Si totusi daca avem nevoie de o inlocuire de display, adică ecranul tau a suferit mai multe zgarieturi, socuri mecanice sau din diferite motive nu mai functionează, alegerea ideala este sa apelezi la un service gsm autorizat.

Este foarte important de stiut ca pentru o inlocuire display iPhone 4,4s,5,5s,6 sau 6 Plus 7 7 Plus 8 X este nevoie de un om specializat in aceasta operatiune pentru ca nu se va inlocui doar sticla ci si lcd-ul telefonului. Geamul iPhone-ului este lipit pe toata suprafatata display-ului LCD. Asta inseamnă ca aceasta operatiune trebuie făcută strict intr-un magazin Iphone specializat ce va folosi doar produse originale Apple ce iti vor oferi garantia calitatii.

Inainte de toate trebuie sa te informezi si sa alegi un Magazin iPhone din Bucuresti care sa aiba si Service GSM autorizat in inlocuirea unui display, deoarece aceasta operatiune implica mai multe procedee de montaj si siguranta, menite sa iti asigure o durata de viata a telefonului tau cat mai mare.

Atentie! In cazul in care alegeti sa montati display-ul iPhone intr-un magazin ce nu este autorizat va asumati riscul de a vedea diferenta de functionalitate a touch-ului, diferenta de culoare si contrast, luminozitate, rezistenta la socuri, etc.

Magazinul nostru iPhone din Bucuresti care detine si Service gsm va garanteaza calitatea produsului, respectiv a ecranul inlocuit cat si montajul acestuia in cazul in care doriti sa il efectuam noi. Primiti pe langa factura aferenta si garantia display-ului iPhone (garantie oferita de producător).

Asadar apelati cu incredere la Magazingsm.ro pentru inlocuirea pieselor de pe telefoanele mobile fabricate de compania Apple.

Alegerea corecta inseamnă calitatea produsului ales si siguranta lucrării efectuate.

1

Daca iti place arata si altora!