Protejeaza foliile si geamurile de protectie display-ul la un iPhone?

Aparitia telefoanelor mobile cu ecran tactil au facut din accesoriile gsm sa fie la mare cautare prin Magazinele iPhone din Bucuresti. Geamul de protectie va protejeaza display-ul iPhone-ului 4s,5s 6 6 Plus 7 7 Plus 8 sau iPhone X, impotriva celor mai dure zgarieturi sau chiar de mici impacturi la care acesta poate fi supus. Intotdeauna trebuie sa ne gandim la costurile suplimentare care ar putea sa apara odata cu spargerea lcd-ului,sticlei sau digitizerului, asa ca, din momentul in care achizitionam un smartphone de la Magazinele iPhone din Bucuresti, este de recomandat sa ii aplicam pe sticla un geam sau o folie de protectie. Ambele sunt extrem de utile, insa fiecare isi are rolul sau. Noi recomandam un geam de protectie iPhone pentru modelele 3GS, 4, 4s, 5, 5s, 6, 6 Plus, 6S 7 7 Plus 8 si iPhone X.

De unde achizitionam astfel de accesorii protective? Nu este greu sa gasim un magazin care sa comercializeze astfel de produse, insa calitatea lor trebuie sa fie corecta in raport cu pretul. Noi va recomandam MagazinGSM.ro unde gasiti o gama larga de huse,geamuri,folii si multe altele componente gsm la cel mai mic pret.

Spargerea sau craparea ecranului reprezinta un moment neplacut, iar pentru reparatia telefonului va trebui sa achitam o suma considerabila. Service-urile gsm au costuri destul de mari pentru manopera de inlocuire a display-ului, iar pe langa aceasta operatiune va trebui sa asteptam si pentru o precomanda a piesi de care avem nevoie.

Pentru aplicarea unor astfel de protectii pe lcd-ul telefonului nu trebuie sa apelam la vreun specialist deoarece este o operatiune extrem de simpla. Trebuie sa fim atenti la cateva detalii importante si nu avem cum sa dam gres. Avem nevoie de o laveta din microfibra pentru curatarea telefonului, un card cu marginea neteda fara ciobituri (pentru eliminarea bulelor de aer) si optional, solutie pentru curatarea LCD-ului.

In concluzie, noi va recomandam sa fiti preventivi cand vine vorba de iPhone-ul dumneavoastra si sa-l protejati asa cum se cuvine!

 

MG_0340-620x413-b19d7

Daca iti place arata si altora!