PopSockets un nou tip de accesoriu pentru husele iPhone

Cu totii dorim sa fim in ton cu noiile accesorii iPhone si gadget-urile pentru smartphone-ul nostru. Asadar, conceptul de Popsockets a luat nastere in Boulder, Colorado, fiind inventat de catre profesorul de filosofie David Barnett in anul 2012.

Popsockets sunt cele mai cautate accesorii la ora actuala impreuna cu renumitele huse iPhone , compatibile cu orice telefon mobil sau tableta. Adaugand un PopSocket pe spatele oricarui dispozitiv mobil, chiar daca vorbim de noile aparitii pe piata smartphone-ului iPhone X, 8 sau chiar pentru modelele mai vechi iPhone 5 , 6 , 7, ii poate creste utilitatea, bucurandu-va astfel de accesorii iPhone necesare si confortabile, ce ofera siguranta necesara.

De unde cumparam un astfel de Popsocket compatibil cu iPhone 8, X, 7, 7 Plus , 6, 6 Plus ? Foarte simplu, un astfel de magazin iPhone care comercializeaza Popsockets si huse iPhone este chiar MagazinGSM.ro, de aici puteti achizitiona aceste accesorii originale si multe altele cu incredere deplina.

Popsocket a devenit cel mai indragit accesoriu de telefon, dar si cel mai util cadou. iPad Pro, iPad Air 2, iPad 5 sau iPhone X, 8 , 7, 6, 5 devin mai distractiv de folosit. Vei face selfie-uri fara selfie-stick sau iti vei tine bine infasurate castile, daca esti impatimit al muzicii.

Acest accesoriu de telefon poate fi folosit si ca suport pentru conversatii video si chiar il poti prinde de haine cand alergi, fara riscul de a cadea. Suntem convinsi ca aceste informatii te-au incantat sa intri pe MagazinGSM.ro si sa descoperi intreaga gama de PopSockets, la preturi accesibile. Priveste achizitia drept o investitie de lunga durata in siguranta telefonului tau si in comoditatea utilizarii.

Acesta actioneaza prin utilizarea adezivului revolutionar PopTek, care este un strat subtire de gel lipicios care se ataseaza la baza de prindere (platforma) a PopSocketului pe oricare tip de device sau carcase. Adezivul PopTeck este reutilizabil, si nu lasa reziduri lipicioase si nici urme; in acelasi timp, daca adezivul se murdareste pe margine sau daca este detasat, tot ce trebuie facut este sa fie spalat cu apa calda si sapun, urmand a fi lasat sa se usuce la aer aproximativ o ora pentru a redeveni lipicios din nou. Este foarte important sa nu aiba bule de apa atunci cand se lipeste pe telefon. De retinut, este faptul ca nu trebuie sa il lasati prea mult la aer pentru ca riscati sa se usuce de tot, iar in aceste conditii nu se mai poate folosi. Daca optati sa nu utilizati Popsocketul pentru o perioada, putin probabil de altfel, adaugati peste adeziv o folie sau lipiti-l de ceva pentru a evita sa se usuce partea Popsocketului cu adeziv.

Popsockets este ideal in manevrarea telefoanelor mobile, insa este un ajutor dublu pentru telefoanele foarte mari, tablete, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, ba chiar si pentru laptopuri sau carti. Iar daca le ai pe toate, poti jongla cu Popsocketul tau de la un dispozitiv la altul, in functie de nevoie, tocmai datorita adevizului minune Popsockets.

Dezlipeste-l, lipeste-l si bucura-te de o mana relaxata si un plus de protectie pentru dispozitivul tau.

Producatorii brand-ului Popsockets spun da dependenta !!!

 

Daca iti place arata si altora!