O schimbare baterie iphone 5 trebuie facuta la un service gsm?

In majoritatea cazurilor, manopera de inlocuire sau schimbare baterie iphone 5 5s 6 Plus 7 7 Plus 8 X trebuie facuta doar in service-uri gsm de specialitate pentru a evita eventualele defectiuni care pot aparea in decursul utilizarii smartphone-ului. Este de recomandat sa apelam la o persoana care lucreaza in domeniul gsm pentru o schimbare baterie iphone 5, fiindca procesul tehnic este destul de dificil. Cum aflii ca ai nevoie de o inlocuire a acumulatorului? Este simplu, exista foarte multe semne de alarma care prevestesc anumite probleme si pot fi de natura hardware sau software.

De ce trebuie sa alegem intotdeauna service-urile gsm cand vine vorba de o reparatie la iPhone-ul nostru? Spre deosebire de Samsung, HTC, Nokia, BlackBerry, Huawei, Allview, etc. dispozitivele Apple sunt destul de complexe cand ne referim la dezasamblarea sau asamblarea pieselor si aveti nevoie de o aparatura speciala care se gaseste doar la profesionisiti. Inlocuirea ecranului, sticlei, display-ului, digitizerului, antenei, carcasei dar si a altor componente nu trebuie sa dureze mai mult de 20 minute indiferent de gravitatea defectiunii.

Avand in vedere ca autonomia unui acumulator la modelul iPhone 5 este de 1440 mah, acesta trebuie sa functioneze in stand-by  200~225 ore – modul 2G/3G si sa ne permita convorbiri de pana la 7~8 ore. Odata cu scaderea acestor intervale va trebui sa ne punem semne de intrebare referitoare la telefonul nostru.

Bineinteles ca nu trebuie sa uitam anumite aspecte cum ar fi jocurile, aplicatiile sau utilizarea frecventa a telefonului deoarece toate acestea ne scad drastic autonomia si va trebui sa gasim alte solutii. Daca utilizati device-ul in permanenta aveti cateva solutii la indemana pentru a evita eventualele neplaceri legate de descarcarea bateriei, si anume husele cu acumulator extern sau power bank-urile. Cu aceste accesorii va puteti incarca dispozitivul oriunde fara a fi nevoiti sa cautati o sursa de curent in permanenta.

Pentru a ne putea bucura mai mult de utilizarea telefonului avem cateva solutii foarte simple, si anume inchiderea aplicatiilor pe care le folosim destul de rar, scaderea luminozitatii ecranului, oprirea avertizarilor audio (mesaje,ton apel), dar si a vibratiilor. Lista poate continua la nesfarsit, insa fiecare dintre noi are necesitatile sale si hotareste singur ce ii este util sau nu.

 

iphone-5s-battery

Daca iti place arata si altora!