Monopodul ajuta la fotografierea celor mai bune selfie-uri?

Este recunoscut faptul ca fenomenul selfie a luat amploare in ultimii ani devenind din ce in ce mai popular ajungand sa fie declarat de catre Oxford English Dictionary, in noiembrie 2013, ca fiind cuvantul anului. Stiati ca astronautul american Buzz Aldrin a facut primul “selfie” din spațiu, in 1966 si asa a dat startul fenomenului atat de cunoscut intre internauti?

Caracteristicile fenomenului constau in fotografii de tip autoportret realizate in majoritatea cazurilor cu telefonul si monopodul extensibil postate in mediul virtual (facebook, twitter, pinterest, instagram). Un selfie la timpul lui face cat 1000 de cuvinte si poate scoate in evidenta momente cheie din viata ta, noua ta coafura, ceva uimitor, expresii faciale, un peisaj sau un eveniment deosebit la care te afli.

Iphone-ul 5,5s, 6 sau 6 Plus sunt recunoscute ca fiind cele mai populare telefoane utilizate pentru selfie-uri, iar asta au aratat si vedetele internationale care au adoptat si ele acest trend fie folosind doar telefonul, cat si acest monopod extensibil care se gaseste in magazinele iPhone din Bucuresti.

Un monopod extensibil pentru selfie-uri este alegerea cea mai buna pentru realizarea unor fotografii de senzatie. Acest accesoriu iPhone,Samsung,HTC,Nokia,Sony, ofera posibilitatea de a iti face un selfie clar cu o imagine de fundal mult mai larga. Nu mai esti nevoit sa te intinzi prea tare, sa fi atent sa nu se vada prea mult bratul tau in poza sau sa iti faci griji ca nu vei captura in fotografia ta toate detaliile care conteaza.

Magazinul iPhone din Bucuresti comercializeaza cel mai nou si performant tip de monopod extensibil ce poate fi reglat intre 22.5 cm si 100 cm facand posibile cele mai frumoase selfie-uri cu telefoanele companiei Apple. Cel mai nou instrument care ajuta la realizarea fotografiilor are o functie de selfie-uri cu control prin wireless si un unghi largit de pozare pana la 270 grade.

Acum puteti obtine selfie-ul ideal fara prea multe incercari cu noul accesoriu pentru telefoanele mobile Samsung, Nokia, HTC, LG, BlackBerry, si il puteti cumpara de la Magazinul iPhone din Bucuresti, MagazinGSM.ro

header

Daca iti place arata si altora!