iPhone 6 – Pentru ce este bun un display de mari dimensiuni?

Oricat de mult si oricat de rapid ar evolua tehnologia, utilizatorii smartphone-urilor vor avea intotdeauna nevoie de un display iPhone 6 original cu dimensiuni din ce in ce mai mari. In general, un astfel de display iPhone 6 original se poate sparge la cel mai mic impact si va trebui sa achizitionam unul nou de la Magazinele iPhone din Bucuresti. Un astfel de comerciant este www.magazingsm.ro unde puteti sa gasiti ecrane, digitizere, geamuri, sticle, lcd-uri, touchscreen-uri si multe alte piese sau componente originale iPhone.

Indiferent de locul din care cumparam un astfel de lcd, fie un magazin iPhone din bucuresti  de specialitate sau comerciant de piese gsm, trebuie sa fim atenti la toate detaliile, iar factura si garantia sunt doua lucruri de care trebuie sa tinem cont intotdeauna.

iPhone 6 a fost anuntat in data de 9 septembrie 2014 si a fost un adevarat impact pentru majoritatea concurentei datorita dimensiunii ecranului pe care Apple a implementat-o la acesta. Saltul de la 4 inch la 4.7 inch i-a facut pe multi dintre comercianti sa se axeze pe aceste dispozitive datorita volumului de cereri.

Apple sustine ca utilizatorii iPhone isi doresc display-uri din ce in ce mai mari pentru necesitatilor lor de zi cu zi. Dintr-un sondaj pe care l-au facut acestia, reiese ca intr-o zi obisnuita activitatile noastre pe un smartphone arata cam asa:
– 30 minute ~ 1 ora de convorbiri
– citirea si redactarea e-mailurilor
– diverse activitati pe retelele de socializare (cele mai utilizate fiind Facebook, Twitter, Pinterest)
– conversatii pe whatsapp
– navigare ocazionala pe web folosind diverse browsere (Mozzila Firefox, Opera, Google Chrome)
– 30 minute pentru diverse jocuri (Angry Birds, Top Eleven Footbal Manager, si multe altele)

Un lcd de mari dimensiuni cu caracteristica full HD sau ultra HD-4K, ne ofera o experienta unica atunci cand il utilizam datorita culorilor si claritatii imaginii pe care acesta le reda. De cele mai multe ori, jocurile video care pot fi descarcate din apple app store, par aproape reale si ajung pentru majoritatea utilizatorilor o obisnuinta la cafeaua de dimineata, in drumul spre job sau chiar seara, inainte de somn.

 

maxresdefault

Daca iti place arata si altora!