iOS 11 a afectat functionarea iPhone-ului?

La fel ca iOS 10, si ultimul update al celor de la Apple, respectiv iOS 11 a intampinat nenumarate probleme pentru majoritatea utilizatorilor, una majora reprezentand-o chiar nefunctionarea unei piese, si anume, display sau touchscreen iPhone original. Aceasta problema se poate regasi la iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus ,iPhone 6s ,Iphone 6s Plus , iPhone 7 sau iPhone 7 Plus insa, exista cateva trucuri care o pot rezolva. Daca vi s-a spart ecranul la iPhone si deja ati incercat cateva care nu sunt compatibile cu noul update, puteti opta cu toata increderea pentru un display iphone original de pe www.MagazinGSM.ro unde toate aceste ecrane sunt testate si compatibile cu iOS 11.

Solutia 1 – Apasa si tine apasat pe butonul Wake / Sleep si glisati pentru a opri, iar apoi porniti dispozitivul iPhone, iPad sau iPod dupa cateva secunde.

Solutia 2 – Daca nu poti reporni telefonul ,puteti incerca si aceasta metoda. Tineti apasat pe butonul pornire/oprire si butonul “home” pana cand ecranul se opreste, apoi mentineti apasat pana cand apare sigla Apple. Pentru utilizatorii iPhone 7, va rugam sa apasati butonul “home’ si butonul de reducere a volumului.

Solutia 3 – Verificati ecranul pentru a vedea daca exista fragmente uleioase sau lichide si curatati ecranul cu o carpa moale. Daca aveti geam de protectie, il puteti elimina pentru a incerca.

Solutia 4 – Pasul 1. Descarcati cea mai recenta versiune de iTunes si deschideti-o / Pasul 2. Faceti click pe Device tab > Choose Summary > Click on This Computer > Back Up Now / Pasul 3. Dupa ce faceti back-ul, apasati pe “Restore iPhone” si alegeti copia de siguranta pe care ati facut-o anterior. / Pasul 4. Asteptati sa se faca restore-ul si porniti iPhone-ul.

Daca problema persista va recomandam sa apelati la un Service GSM de specialitate care va poate indruma spre cea mai buna solutie.

Daca iti place arata si altora!