Incarcare wireless – telefoanele se incarca si fara fir

Tehnologia a avansat, de asemenea si accesoriile pentru smartphone. Fie ca aveti o varianta mai veche iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7, 7 Plus sau noile variante iPhone 8, iPhone X incarcarea wireless a bateriei / acumulatorului dumneavoastra este posibila.

Sa aflam impreuna ce inseamna utilizarea unui incarcator wireless fara fir, care sunt beneficiile acestei alegeri si unde gasim un Magazin iPhone care sa comercializeze acest tip de accesoriu!

Incarcarea wireless a smartphone-urilor se realizeaza pe baza unei tehnologii numite incarcare inductiva, care presupune un transfer de energie intre doua obiecte prin intermediul unui camp electromagnetic.

In prezent, toti producatorii de smartphone-uri utilizeaza pentru aceasta tehnologie un standard dezvoltat de Wireless Power Consortium şi botezat Qi, care permite transferul de energie intre doua obiecte situate la o distanta teoretica de cel mult 4 cm.

 

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus prezinta o functie integrata de incarcare wireless care asigura o experienta de incarcare simpla si intuitiva. Avand un design complet nou, iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus au o parte posterioara din sticla care functioneaza impreuna cu incarcatoarele certificate Qi disponibile sub forma de accesorii iPhone, precum si in masini, cafenele, hoteluri, aeroporturi si piese de mobilier. Qi este un standard de incarcare universal, public, creat de Wireless Power Consortium (WPC).

De asemenea, pentru iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7, 7 Plus un accesoriu necesar ca incarcarea wireless sa fie posibila este Receptor Sticker tip adaptor pentru Incarcare Qi Wireless. Aceste accesorii iPhone le gasiti chiar pe MagazinGsm.

 

Cum procedam dupa ce achizitionam aceste accesorii iPhone ?

Este atat de simplu sa folosim noua tehnologie. Sunt doar cativa pasi ce trebuie urmati ca functionalitatea si performanta, atat a iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6, 5 cat si pentru accesoriile iPhone, sa fie la capacitatea maxima de utilizare.

  • Conecteaza incarcatorul wireless la sursa de alimentare. Foloseste adaptorul de alimentare livrat impreuna cu accesoriul / un adaptor de alimentare recomandat de producator / receptorul sticker achizitionat de pe MagazinGsm;
  • Pune incarcatorul wireless pe o suprafata dreapta;
  • Pune dispozitivul iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 6, 5 pe incarcator, cu afisajul in sus. Pentru performante optime, pune-l in centrul incarcatorului sau in locul recomandat de producator.

  • Dispozitivul iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 6, 5 ar trebui sa inceapa sa se incarce la câteva secunde dupa ce il asezi pe incarcatorul wireless.

P.S. Acum telefonul tau trebuie sa se incarce wireless.

Afla mai multe

  • Dispozitivele iPhone sunt incarcate wireless prin inductie magnetica. Nu pune nimic intre iPhone si incărcător. Suporturile si husele magnetice sau alte obiecte dintre iPhone si incărcător ar putea sareducaperformantele sau sadeterioreze benzile magnetice sau cipurile RFID precum cele din unele carduri de credit, ecusoane de securitate, pasapoarte si chei magnetice. Dacafolosesti o astfel de husasi aceasta contine vreunul dintre elementele sensibile mentionate mai sus, scoate-le din husainainte de incărcare sau asigură-te canu sunt interpuse intre partea posterioaraa dispozitivului iPhone si incărcător.
  • Daca dispozitivul iPhone nu se incarca sau se incarca incet si este introdus intr-o husa groasă, metalica sau de baterie, incearca sa scoti husa respectivă.
  • Daca dispozitivul iPhone vibreaza(de exemplu, atunci când primeste o notificare), este posibil să-si schimbe pozitia. Acest lucru poate determina placa de incărcare sanu mai transmita energie către iPhone. Daca acest lucru se intampla des, ia in considerare oprirea vibratiilor, activarea optiunii Nu deranjati sau folosirea unei huse care sa impiedice deplasarea.
  • In functie de placa de incarcare pe care o ai, este posibil sa auzi zgomote slabe in timp ce se incarca dispozitivul iPhone.
  • Este posibil ca dispozitivul iPhone sase incălzeasca usor in timpul incarcarii. Daca bateria devine prea fierbinte, pentru a prelungi durata ei de viata, este posibil ca software-ul sa opreasca incarcarea dupa ce se atinge nivelul de 80 de procente. Dispozitivul iPhone se va incarca din nou cand temperatura scade. Incearca sa muti dispozitivul iPhone si incarcatorul intr-un loc mai racoros.
  • Dispozitivul iPhone nu se va incarca wireless daca este conectat prin USB. Daca dispozitivul iPhone este conectat la un computer prin USB sau este conectat la un adaptor de alimentare USB, se va incarca prin intermediul conexiunii USB.
Daca iti place arata si altora!