Componente iPhone

Inca de la prima generatie de iPhone-uri lansate defectiunile acestora nu au intarziat sa apara, la multe dintre ele contribuind chiar noi. Este suficient un singur moment de neatentie in care sa scapam telefonul pentru ca ecranul, carcasa sau toch-ul sa se sparga. Magazinele iPhone din Bucuresti comercializeaza diverse componente originale pe care le putem inlocui la orice ServiceGSM.ro de specialitate.

Atunci cand cumparam componente iPhone pentru modele precum 4s,5, 6 6s Plus 7 7 Plus 8 sau iPhone X, trebuie sa fim foarte atenti la anumite detalii cum ar fi APN-ul acumulatorului sau IMEI-ul carcasei, pentru ca exista sanse ca aceste piese sa nu fie compatibile cu smartphone-ul nostru. Magazine iPhone gasim pretutindeni, atat in Bucuresti cat si in Romania, insa nu toate ofera servicii pe masura asteptarilor noastre.

Cei de la www.MagazinGSM.ro detin un adevarat stoc pentru componentele iPhone 4s,5s,6 Plus 7 7 Plus 8 sau iPhone X originale, si un aspect important de care trebuie sa tinem cont este chiar stocul in timp real. Acest lucru inseamna ca nu va trebui sa asteptati saptamani sau chiar luni de zile pentru o precomanda a piesei de care aveti nevoie.

Este destul de neplacut sa aflam ca device-ul nostru nu mai functioneaza in parametrii normali si trebuie sa schimbam anumite piese din el. Atunci cand gasiti Magazinul iPhone din Bucuresti care sa va ofere incredere prin produsele comercializate, aceste probleme nu va vor mai da batai de cap. In general, trebuie sa mergem pe recomandari si feedback-uri pozitive atunci cand cautam un astfel de comerciant. Multe piese iPhone originale sunt vandute in locuri neautorizate si va recomandam sa evitati aceste locatii.

Display-ul si touchscreen-ul sunt cele mai sensibile componente ale iPhone-ului iar ca drept dovada si cele mai inlocuite. Multe alte piese, printre care conectorul de incarcare, antena wi-fi, acumulatorul, placa de baza si difuzorul se defecteaza cel mai greu deoarece sunt montate in interiorul carcasei fiind protejate la impacturi sau lovituri.

Ecranele acestor iPhone-uri se diferentiaza in primul rand prin dimensiune, ultimul model lansat ajungand pana la 4.7 inch, ca mai apoi prin design-ul carcasei si materialul din care aceasta a fost fabricata. La majoritatea device-urilor s-a mers pe carcasa metalica exceptand modelul 5c, construit din plastic dur. Evident ca, acesta este predispus la numeroase defectiuni odata cu impacturile la care poate fi supus.

Din momentul in care achizitionam un astfel de smartphone ramane la alegerea noastra daca dorim sa ii protejam componentele cu ajutorul accesoriilor de protectie. Husele,foliile sau chiar geamurile de protectie ne pot scapa de eventuale cheltuieli neprevazute si uneori chiar de vizite prin diverse service-urile gsm.

Mai bine sa prevenim aparitia problemelor printr-o mica investitie decat sa ajungem la reparatia lcd-ului, touch-ului, carcasei, butonului home, butoanelor laterale, antenei wi-fi sau chiar a placii de baza. Costul acestor componente sunt ceva mai ridicate la orice magazin iPhone din Bucuresti si necesita apoi o manopera de inlocuire la un specialist gsm.

parts

Daca iti place arata si altora!