Acumulator Extern – cel mai folositor accesoriu iPhone!

Acumulator Extern – cel mai folositor accesoriu iPhone!

Cu totii stim ca in zilele noastre, iPhone – ul nu mai este doar un telefon mobil. Atributiile smartphone-ului au evoluat, nu-l mai folosim doar pentru apeluri si sms-uri. Ca de exemplu, iPhone 8 vine pe piata cu o camera foto de 12 MP, mai avansata decat modele antecedente de iPhone 7, 7 Plus, 6 , 5. Modulul Portret pe iPhone 8 Plus devine si mai grozav pentru prim planuri mai clare si fundaluri blurate mai natural. Iphone 10 vine cu un acumulator cu autonomie mai mare de pana la 2 ore fata de iPhone 7 , spre desosebire de iPhone 8 Plus care are o autonomie aproximativ identica cu a predecesorului sau, iPhone 7 Plus.

Cum toate aplicatiile si specificatiile noi aparute pentru iPhone, cu conectarea la internet, folosind dispozitivul iPhone pentru a citi presa online, citim e-books, ne jucam, facem filmulete si fotografii, chiar avem si o agenda de planificari online. Ce sa mai vorbim, astazi dispozitivul iPhone inlocuieste multe lucruri deodata si pe langa asta este folosit mai tot timpul la capacitate maxima. Cat sa duca si bateria lui?

Asadar, suntem obisnuiti cu incarcarea zilnica a telefonului iPhone X , iPhone 8 , iPhone 7, 7 Plus, 6, 6s. Dar ce ne facem cand suntem la cumparaturi, in tren sau pe avion? Unde si cum ramanem conectati la smartphone-ul nostru? Bineinteles, un acumulator extern de calitate, un accesoriu iPhone indispensabil ne salveaza ziua si uneori chiar afacerile.

Iata cateva aspecte importante pentru a sti cum alegi o baterie externa iPhone X, 10, 8, 7, 6 de calitate.

Exista o sumedenie de baterii externe iPhone pe piata si este foarte usor sa ne pierdem printre atatea modele. Tot ceea ce trebuie sa avem in minte este capacitatea bateriei dispozitivului iPhone. Iphone 6 are o baterie de 1.810 mAh, pe cand fratele lui mai mare, iPhone 6S are un acumulator cu capacitatea de 1.715 mAh. Daca vorbim de modelele mai noi iPhone 7, capacitate acumulator1960 mAh, iPhone 8 capacitate baterie1821 mAh si iPhone X/ 10 capacitate acumulator 2715 mAh. Asadar, extragand cea mai buna alegere in aceea ce priveste acumulatorul extern iPhone, iti trebuie un acumulator extern de minimum 3000 mAh pentru a-ti incarca telefonul complet o data. Insa cele mai noi accesorii iPhone le gasiti pe MagazinGsm.ro, Husa Acumulator Extern iPhone 5, 5s, Husa Acumulator Extern iPhone 7

Daca insa doresti sa il poti incarca de mai multe ori fara a reincarca acumulatorul, atunci trebuie sa inmultesti capacitatea acumulatorului. Vrei sa iti incarcati telefonul complet de 3-4 ori? Ia-ti un acumulator extern iPhone de peste 8000 mAh.

Portabilitatea acumulatorului extern de calitate inseamna ca poate fi luat cu usurinta cu tine oriunde ai merge. Cand vorbim despre portabilitate ne referim la dimensiuni si greutate. Producatorii de acumulatori de calitate incearca pe cat posibil sa ii faca sa fie cat mai mici dar totusi performanti. Acest lucru nu este intotdeauna posibil deoarece cu cat bateria externa are o capacitate mai mare cu atat va fi mai mare si in dimensiune.

Marimea acumulatorilor externi conteaza?

Marimea nu poate fi mereu comprimata fara a reduce si din performanta acumulatorului. Acelasi lucru este valabil si pentru greutate. In general, acumulatorii externi de calitate au intre 100 si 200 de grame. De asemenea, cu cat capacitatea acumulatorului este mai mare si greutatea va creste. 200 grame totusi nu este o greutate atat de mare incat sa fie deranjanta in poseta sau in buzunarul de la pantaloni.

In concluzie, pentru a sti cum alegi un acumulator extern iPhone de calitate ai nevoie sa verifici mai multe caracteristici. Capacitatea acumulatorului este primul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul si este important sa fie peste capacitatea bateriei telefonului tau mobil iPhone.

Daca iti place arata si altora!